Trendspaning 2019

Att strunta i trender och istället skapa sin egen personliga stil är hetare än någonsin. Ändå kan man inte undgå att det finns vissa färger, prylar och företeelser vi ser extra mycket av på mässor, i sociala medier och i folks hem. Här har vi listat 6 trender vi spår blir stora under 2019.

Nu är det viktigare än någonsin att köket känns ombonat och har plats för härligt häng – gärna kring en köksö. Det är också stort fokus på miljötänk och hållbara material.

Årets kökstrender

HAHA Sthlm

Designstudion HAHA drivs av före detta Linnéstudenten Arash Eskafi och hans kompanjon Yu-Chin Chiang. Vi har pratat med dem om framgångar, utmaningar och inkluderande design.

Att göra om badrummet till ett eget hemmaspa behöver varken vara dyrt eller krångligt. Här kommer några tips på hur du skapar lyxig spa-känsla med enkla medel.

Skapa spakänsla hemma

Avskalad gråskala
-När färgstarka duon får bestämma

Jennie och Richard driver VL Design och Växjö Lackering. Det minimalistiska och avskalade ligger extra varmt om hjärtat.

Carina Seth Andersson
Glasrikets drottning

Hon har kallats för den lågmälda perfektionismens mästare och hennes avskalade uttryck uppskattas hos både gammal och ung. Med vaser som Dagg, Stubbe och Pallo har formgivaren Carina Seth Andersson hittat till en helt ny publik och fått glasriket att åter blomma.

5 heta badrumstrender

Dova färger och hållbara, naturliga material som skapar harmoni. Så lyder några av badrumstrenderna 2019.

Cooee Design

Småländsk design med ett stilrent, skandinaviskt uttryck.