2018 gästades Nytt Boende Mässan av inredaren Maria Celin som höll workshops om moodboards. TV-snickaren Pirre och Mackan föreläste om smarta köksrenoveringar och tipsade om hur man undviker relationsproblem i byggkaoset.

I år fyller Nytt Boende Mässan fem år och det kommer vi självklart att fira. Årets mässa blir något utöver det vanliga med ännu större tält, fler utställare och ännu mer inspiration! Vi ses väl på Stortorget den 14 september?

 

 

Nytt Boende Mässan har blivit en succé och ett självklart inslag i Kalmars stadskärna under sensommaren. På fyra år har mässan tredubblats och i år väntas ännu fler besökare och utställare.

I år gästas vi bland annat av den folkkära tv-profilen och antikexperten Knut Knutson. Han kommer berätta om sitt spännande liv med antikviteter och kommer även värdera dina gamla prylar!

Den öländska Instagram-profilen Frida Svanberg som driver "Fridas vegobak" berättar om sin veganska livsstil och delar med sig av tips, recept och baktekniker.

Familjeföreställningen "En sagolik historia" med Magnus Kviske och Daniel Alleved, ansiktsmålning, hoppborg och andra aktiviteter för de små.

Stadsvandring med Kalmar läns museum.

Stor välgörenhetsauktion med Knut Knutson som auktionsförrättare!

Fri entré!

Nytt Boende Mässan firar fem år!

För mer information:

Sophia Magnusson
[email protected]
070-492 66 54

Therese Thomsson
[email protected]
076-816 13 89

Helen Berglund
[email protected]
070-340 90 53