Äntligen är Nytt Boende Mässan tillbaka! Lördagen den 11 september bjuder vi in till en heldag full av inspiration kring hus, hem, trädgård och livsstil. Självklart ser vi till så det blir ett säkert evenemang med gott om utrymme för att undvika trängsel, möjlighet att tvätta händerna, corona-vakter på plats m.m. Vi hoppas att du vill komma, så länge du känner dig frisk och är fri från symptom!

 

Nytt Boende Mässan anordnas av Alarmstreet Kommunikation i samarbete med Pontuz Löfgren AB och Kalmarsundsveckan. Ett riktigt framgångskoncept som nu är inne på sitt sjunde år, efter ett kort uppehåll förra året. 2021 äger mässan rum den 11 september på Stortorget i Kalmar.

Mässan gästas av flera intressanta föreläsare, bland annat FRIDA RAMSTEDT som driver TRENDENSER.SE – en av Nordens ledande bloggar om inredning. Frida ligger även bakom succéboken ”Handbok i inredning och styling” som har översatts till 27 språk och sålt i flera hundratusen exemplar. På Nytt Boende Mässan kommer Frida prata om hur du skapar ett hem att trivas i – ett hem som både är snyggt för ögat och skönt för kroppen.

Familjefavoriterna DURAN & MOLLAN bjuder på underhållning från sin föreställning SUPERHJÄLTEDISCO. En fartfylld show med medryckande låtar som barnen kan dansa med i, men också med ett fint budskap. Duran & Mollan startar nämligen en detektivbyrå där de jagar klimatbovar och lär barnen att bli ”Klimatsmartisar”. I samarbete med KALMARSUNDSVECKAN kommer Duran & Mollan även att anordna bajsbasket och sopsorteringsrally.

Dessutom massor av utställare och aktiviteter för hela familjen!

Fri entré!

Nytt Boende Mässan 2021!

För mer information:

Sophia Magnusson
[email protected]
070-492 66 54

Therese Thomsson
[email protected]
076-816 13 89

Helen Berglund
[email protected]
070-340 90 53

2018 gästades Nytt Boende Mässan av inredaren Maria Celin som höll workshops om moodboards. TV-snickaren Pirre och Mackan föreläste om smarta köksrenoveringar och tipsade om hur man undviker relationsproblem i byggkaoset.

2019 gästades Nytt Boende Mässan av TV-profilen och antikexperten Knut Knutson som värderade besökarnas föremål. Instagramprofilen Frida Svanberg bakade veganska kakor och "Danne och Mange" underhöll de minsta med sin show "En sagolik historia".

Frida och boken pressbild
Duranmollan 201904 webb
Nytt Boende mässan program
MINGELBILDER FRÅN NYTT BOENDE MÄSSAN 2019