Nytt Boende Mässan 2021!

För mer information:

Sophia Magnusson
[email protected]
070-492 66 54

Therese Thomsson
[email protected]
076-816 13 89

Helen Berglund
[email protected]
070-340 90 53

2018 gästades Nytt Boende Mässan av inredaren Maria Celin som höll workshops om moodboards. TV-snickaren Pirre och Mackan föreläste om smarta köksrenoveringar och tipsade om hur man undviker relationsproblem i byggkaoset.

2019 gästades Nytt Boende Mässan av TV-profilen och antikexperten Knut Knutson som värderade besökarnas föremål. Instagramprofilen Frida Svanberg bakade veganska kakor och "Danne och Mange" underhöll de minsta med sin show "En sagolik historia".

Stort tack till alla som besökte oss på Nytt Boende Mässan 2021! Det blev en heldag full av inspiration kring hus, hem, trädgård och livsstil – med massor av spännande utställare. Vi gästades även av Frida Ramstedt som driver Trendenser.se och som gjort succé med boken "Handbok i inredning och styling". Hon gav oss praktiska tips på hur man skapar ett hållbart hem att trivas i - ett hem som båda är fint och funktionellt. Dessutom var familjefavoriterna Duran & Mollan på plats för att underhålla de små. En riktig toppendag!

Nu är vi i full gång att planera Nytt Boende Mässan 2022. Hör gärna av dig om du har frågor eller är intresserad av att ställa ut på mässan!

MINGELBILDER FRÅN NYTT BOENDE MÄSSAN 2019