• Nytt Boende
  • Hemma hos
  • Inredning
  • Hus & Hem
  • Våra mässor
  • Om oss
  • Kontakt
  • Arkiv

Nytt Boende Mässan 2022!

För mer information:

Sophia Magnusson
[email protected]
070-492 66 54

Therese Thomsson
[email protected]
076-816 13 89

Helen Berglund
[email protected]
070-340 90 53

2018 gästades Nytt Boende Mässan av inredaren Maria Celin som höll workshops om moodboards. TV-snickaren Pirre och Mackan föreläste om smarta köksrenoveringar och tipsade om hur man undviker relationsproblem i byggkaoset.

2019 gästades Nytt Boende Mässan av TV-profilen och antikexperten Knut Knutson som värderade besökarnas föremål. Instagramprofilen Frida Svanberg bakade veganska kakor och "Danne och Mange" underhöll de minsta med sin show "En sagolik historia".

Äntligen är det dags för Nytt Boende Mässan! I år kommer vi dessutom föra succén vidare till Växjö. Båda mässorna kommer att gästas av sprudlande och folkkära Mat-Tina.

Den 10 september fylls Stortorget i Kalmar med över hundra fantastiska utställare inom hus, trädgård och livsstil. En heldag med aktiviteter och tävlingar för hela familjen. Sveriges största pizza kommer att gräddas, Duran och Mollan kommer att hålla i en allsångsshow och vårt chokladhjul kommer att snurras med finfina priser. Vad sägs om en dag på Ekerum spa eller en lyxig vas från Skrufs Glasbruk? Vi på Alarmstreet kommer även i samarbete med Bauhaus lotta ut en exklusiv gasolgrill i slutet av mässan. Pontuz Löfgren kommer även att berätta om sina 30 år i branschen samt skänka en gåva till Stadsmissionen.

Den 24 september är det dags för premiär av mässan på Stortorget i Växjö. Utöver inspirerande utställare kommer auktionisten Lovisa Knutson hålla i en auktion och Knutson & Bloom Auktioner håller i värdering. Duran och Mollan kommer även att finnas på plats för alla barn.

Nytt Boende Mässan har något för hela familjen. Låt dig inspireras av våra härliga montrar, köp med ett fång blommor eller inredningsdetaljer hem - och låt barnen stoja och ha kul samtidigt!

Vi ses på Nytt Boende Mässan!

 

MINGELBILDER FRÅN NYTT BOENDE MÄSSAN 2019