Årets Nytt Boende Mässa äger rum den 12 september på Stortorget i Kalmar. I år fokuserar vi på hållbarhet och gästas av Tina "Mat-Tina" Nordström som kommer laga klimatsmart mat. Dessutom massor av intressanta utställare och aktiviteter för hela familjen!

 

Nytt Boende Mässan anordnas av Alarmstreet Kommunikation och Pontuz Löfgren AB. Ett riktigt framgångskoncept som nu är inne på sitt sjätte år. I år äger mässan rum den 12 september på Stortorget i Kalmar.

Årets Nytt Boende Mässa blir ett samarbete med Kalmarsundsveckan och kommer ha stort fokus på hållbarhet. Flera intressanta föreläsare kommer prata om hur vi kan leva och bo mer miljövänligt.

Bland annat kommer Tina "Mat-Tina" Nordström laga klimatsmart mat och inspirera oss i köket. Tina är en av Sveriges mest omtyckta TV-kockar, känd för uttrycket "jättegott" och en okomplicerad matfilosofi!

Dessutom massor av utställare och aktiviteter för hela familjen!

Fri entré!

Nytt Boende Mässan 2020!

För mer information:

Sophia Magnusson
[email protected]
070-492 66 54

Therese Thomsson
[email protected]
076-816 13 89

Helen Berglund
[email protected]
070-340 90 53

2018 gästades Nytt Boende Mässan av inredaren Maria Celin som höll workshops om moodboards. TV-snickaren Pirre och Mackan föreläste om smarta köksrenoveringar och tipsade om hur man undviker relationsproblem i byggkaoset.

2019 gästades Nytt Boende Mässan av TV-profilen och antikexperten Knut Knutson som värderade besökarnas föremål. Instagramprofilen Frida Svanberg bakade veganska kakor och "Danne och Mange" underhöll de minsta med sin show "En sagolik historia".

2019 anordnade vi för första gången en bomässa i Oskarshamn. Den färgstarka TV-profilen Jessica Frej lagade mat och tipsade om sina smartaste genvägar i köket. Stina Qubti, grundare av Busfrö pratade om hållbar shopping och representanter från Oskarshamns kommun pratade om stadens framtid. En dundersuccé!