Äntligen är Bomässan Oskarshamn tillbaka! Lördagen den 16 oktober gästar vi Forum tillsammans med massor av spännande utställare och föreläsare – bland annat superaktuella kocken och tv-profilen Tareq Taylor! . Vi hoppas att du vill komma, så länge du känner dig frisk och är fri från symptom!

 

Bomässan Oskarshamn 2021!

Foto: Erica Wessman

Bomässan anordnas av Alarmstreet Kommunikation i samarbete med Oskarshamns kommun och arrangeras nu för andra gången. När vi gjorde Bomässan 2019 blev det en stor succé och ett 50-tal utställare fanns på plats för att inspirera besökarna kring hus, hem, trädgård och livsstil.
I år satsar vi på en ännu bättre mässa och vi hoppas såklart att du vill medverka – antingen som utställare eller besökare!  

Årets Bomässa äger rum på Forum i Oskarshamn, lördagen den 16 oktober, kl 10-15. Förutom spännande utställare kommer vi bjuda på massor av aktiviteter för hela familjen – allt från käpphästridning och pysselhörna till chokladhjul.
I samarbete med Bauhaus Kalmar kommer vi även auktionera ut ett stort spabad, där pengarna oavkortat går till välgörande ändamål.  

På scen står Oskarshamns Stadsarkitekt Erik Hjertqvist som kommer prata om stadsutveckling och kommande projekt. Vi gästas även av den välkända kocken Tareq Taylor som nyligen utsågs till årets tv-personlighet på Kristallengalen och som gjort stor succé med tv-programmet ”Tareq Taylors matresa”. På Bomässan kommer han föreläsa om sin kärlek till mat och den spännande matresan han gjorde tillsammans med sin pappa och bror till pappans hemstad Jerusalem.

För mer information:

Sophia Magnusson
[email protected]
070-492 66 54

Therese Thomsson
[email protected]
076-816 13 89

Helen Berglund
[email protected]
070-340 90 53

Bomässan Oskarshamn program 20121

2019 anordnade vi för första gången en bomässa i Oskarshamn.
Den färgstarka TV-profilen Jessica Frej lagade mat och tipsade om sina smartaste genvägar i köket. Stina Qubti, grundare av Busfrö pratade om hållbar shopping och representanter från Oskarshamns kommun pratade om stadens framtid. En dundersuccé!

Mingelbilder från Bomässan 2019