HEM

OM OSS

ANNONSERA

KONTAKT

‍‍‍ARKI‍‍‍V

Fler och fler upplever att vardagen blir allt mer stressig och att tiden inte räcker till. Vi tog kontakt med IKEA Kalmar och frågade lite kring de servicar som de erbjuder.

– Vi ser att människor gärna vill ha hjälp med att inreda och möblera sina hem, vilket lett till att vi på IKEA ständigt utvecklar våra servicar för att kunna anpassa oss efter våra kunders behov, säger Sandra Andersson serviceansvarig på IKEA Kalmar.

Att ha ett hem som man trivs i är otroligt viktigt men många känner att de inte vet var de ska börja när man vill göra om hemma eller skapa en miljö man är nöjd med. Därför har IKEA lanserat en ny service där både privatpersoner och företagare kan boka en egen heminredare, som tillsammans med kunden hjälper till att skapa ett hem som lever upp till allas olika behov - på sitt sätt!

Vi pratade med Lisa som jobbar som heminredare på IKEA Kalmar och frågade vad det är som gjort just heminrednings-servicen så populär sista tiden.
– Det som gör den speciell är att vi fokuserar på varje individ och tar fram ett inredningsförslag efter kundens specifika behov och drömmar. Att få möta så många olika människor och hjälpa dem sina hem är det roligaste jag vet, vilket gör att jag älskar mitt jobb! Jag är utbildad inredare och vet vad som krävs för att skapa ett drömrum – oavsett hur man bor. Mitt motto är att du måste våga för att lyckas med inredning och jag är här för att hjälpa till med allt från textilier och färgsättning till möblering och belysning. Stort som smått spelar ingen roll, säger Lisa.

IKEA´s heminredningsservice erbjuder ett helhetskoncept. Kunden får ett förslag med collage, planritning, belysningsplan och inköpslista, vilket gör det väldigt enkelt för dem att sätta igång med sitt projekt där hemma.

‍‍‍Mer info hittar du på
www.ikea.se/kalmar

Så här går det till;

Bokning sker via www.ikea.se/service.
Du blir sedan kontaktad av IKEAs heminredare inom två arbetsdagar.

I heminredningsservicen ingår 1,5 timmes rådgivning på varuhuset
– denna tid räcker till ett rum.

Efter mötet får du en planritning, belysningsplan, collage/moodboard
och en inköpslista.

Fler och fler upplever att vardagen blir allt mer stressig och att
tiden inte räcker till. Vi tog kontakt med IKEA Kalmar och frågade
lite kring de servicar som de erbjuder.

‍‍‍I

SKAPA RUM FÖR NYA MÖJLIGHETER

‍‍‍Träffa IKEA´s heminredare!

TEXT:PIERRE EKLUN