HEM

OM OSS

ANNONSERA

KONTAKT

‍‍‍ARKI‍‍‍V

‍‍‍

‍‍‍

Sommarsovrummet

‍‍‍BLOMMIGA TA‍‍‍PE‍‍‍TER TILL‍‍‍

KASTANJEBLAD
Tapeten Chestnut Blossom från Boråstapeter ingår i kollektionen In Bloom – en hyllning till blommornas skönhet och mångfald. En harmonisk tapet med stora kastanjeblad och blommor.

BLOMSTERPRAKT
Den blommiga tapeten Ava är en av Sandberg Wallpapers absoluta storsäljare. Nu har den kommit i en ny färgställning fr‍‍‍amtagen av stylisten Anna Kubel. Tapeten ingår i kollektionen Kubel Kids men passar lika bra i föräldrarnas sovrum.

MORGONGÅVA
Formgivaren Hanna Wendelbo lanserade nyligen sin andra kollektion tapeter hos Midbec. Den har fått namnet Morgongåva och man kan nästan andas in doften av sommarängens skira blommor.

SLINGRIGA FIKON
Tapetkollektionen White & Light från Engblad & Co innehåller bland annat tapeten Fig som bär ett mjukt, organiskt mön‍‍‍ster med fikonkvistar som slingrar sig över en benvit botten.

KÖRSBÄRSBLOM
Duros tapet Körsbär har ett vackert, harmoniskt mönster inspirerat av olika körsbärsträd. Passar perfekt i sommarsovrummet.

SOMMARÄNG
En blomstrande sommaräng med stolta lupiner och vallmo sprider ut sig över tape‍‍‍ten Emma från Sandberg Wallpaper.

KAXIGA ROSOR
Tapeten Inez från Duro är har ett rosmönster som både känns romantiskt och grafiskt kaxigt med sina skarpa kontraster. Med inspiration från 1970-talets blommönster passar ‍‍‍Inez lika bra i det moderna hemmet som i det retroflörtande.