• Nytt Boende
  • Hemma hos
  • Inredning
  • Hus & Hem
  • Trädgård
  • Om oss
  • Våra mässor
  • Kontakt
  • Arkiv
Maja Olsson, March 25 2022

Hanna på Bauhaus är expert på den mycket populära akustikpanelen

Bauhaus har det mesta för den som har ett hemmaprojekt på gång. Har du frågor om golv och akustikpaneler är det mycket möjligt att det är Bauhaus glada och kunniga Hanna Ohlsson som besvarar dessa. Nytt Boende har frågat Hanna om vad som är nytt på golvfronten och fått veta mer om den omåttligt populära akustikpanelen. 

Vad gillar du bäst med att jobba på just Byggavdelningen? 

– ­Det jag gillar allra mest är att hjälpa kunderna i deras projekt i huset eller lägenheten. Det är roligt att kunderna kommer till oss och att få svara på deras frågor.

Vad behöver kunderna ofta tips och råd om inom golv och akustikpaneler?

– Det är svårt att svara på för kunderna behöver hjälp med allt möjligt. När det kommer till golv är det vilket golv ska vi välja, vilket, är bäst, mest hållbart och reptåligt. Många undrar också hur man underhåller golvet bäst. Akustikpanelerna har de flesta ganska bra koll på, det är fler som behöver hjälp när det kommer till golv.

Vilket golv är mest populärt just nu och finns det några spännande nyheter?

– Just nu är det många som är intresserade av ljust parkettgolv och vinylgolv. Det kommer in en nyhet från Kährs, ett parkettgolv, som jag tror många kommer uppskatta.

Vilka golv har ni att erbjuda?

 – Vi har golv i parkett, laminat, höglaminat, och viny. Ett golv som är väldigt populärt hos oss är serien Aquaprotect logoclic, det är godkänt att lägga i uterum och är mycket tåligt. Men det går förstås att använda i hela huset också.  

Vad är det viktigaste att tänka på när man ska byta golv?

– När man byter golv själv är det viktigt att se till att läsa instruktionerna noga. Gärna i lugn och ro innan man börjar. Sedan att tänka på underlaget och att anpassa golvet efter den livsstil man har.

Akustikpaneler har blivit väldigt populära. Vad har ni för akustikpaneler att erbjuda?

–      Vi har två olika varianter, en som är godkänd för våtrum och en som inte är anpassad till våtrum. Akustikpanelerna finns i olika färger och i olika längder. Kunderna sätter upp panelerna överallt, bakom TV:n i vardagsrummet, i hallen och till och med som sänggavel.

Vad är fördelen med att sätta upp akustikpanel?

–      De förbättrar akustiken i rummet och de är dessutom väldigt snygga.

 

 

Written by

Maja Olsson

Previous BDO:s egen Hero: ”Det kändes helt rätt från start”
Next Keramikern Elin med de stora planerna