HEM

OM OSS

ANNONSERA

KONTAKT

ARKIV

1. SVARTA DETALJER
Skapa en dramatisk look med svarta detaljer, tydliga linjer och skarpa kanter. Satsa på en svart kommod eller lite enklare detaljer som handdukstork, blandare, lampor eller svarta knoppar.

2. RUNDA SPEGLAR
Runda speglar kommer vi se mycket av under 2018, inte minst i badrummen. Spegeln får gärna ha inbyggd belysning bakom, detta skapar ett spännande och stämningsfullt uttryck.

3. NATURNÄRA TONER
Efter år med vita och grå badrum börjar nu trä göra comeback, främst ljusa träslag. Även på kakel ser vi mer naturnära toner som beige och sandfärgat. Även kakel som ser ut som betong blir allt mer populärt. Och så får vi inte glömma gröna växter – en trend som nu sträcker sig ända in i badrummen.

4. KAKEL I ANNORLUNDA FORMER
Stora kakelplattor är en het trend just nu, gärna så stora som möjligt. Även andra former, till exempel hexagonformat kommer mer och mer, berättar Niclas Gustafzon på Kakelcentralen.

5. FÄRGER
Vi vill ha mer färg i badrummen - allt från pudriga pasteller som rosa och grönt till lite djupare färger som blått. Badrumstillverkaren INR har utsett en mustig blå kulör till årets badrumsfärg. Det är en färg som passar bra till både mässing, marmor och andra naturmaterial.

Badrummet Vista från Kvik prickar in många av vårens trender: Runda, speglar, pasteller, hexagonformat klinker och detaljer i svart.Badrumsserien Zone från Vedum gör badrummet till en
sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. Den svarta kommoden blir en fin kontrast till tvättställens runda form.

Med badrumsserien Forma från Svedbergs kan du mixa och matcha som du vill. Här ser vi ljusgrå luckor med läderhandtag.

Badrummet Mezzo från Vedum vann nyligen priset
”Årets badrum” på Elle Decoration Design Awards.

Kommonden AIR från INR i en vacker skiffergrå färg.
Passar perfekt tillsammans med gröna väggar och grönt kakel.

Badrumsserien DK från Svedbergs har redan blivit en klassiker. Under 2018 har serien fått sig en uppdatering, bland annat benställningen.

Årets badrumstrender

Ett klassiskt badrum i alla ära, men nu vill vi ha det personligt med
härliga färger, annorlunda former och unika detaljer.
Vi har sammanställt några av årets hetaste badrumstrender.

INSPIRERAS AV